DE NACHT VAN JAZZY TIEL MET O.A. BRUUT!, GARE DU NORD EN GEBROEDERS GRIMM

gare du nord

Na een succesvolle eerste editie vindt dit seizoen opnieuw De Nacht van Jazzy Tiel plaats. Op zaterdag 4 november zijn er diverse optredens en live acts in verschillende zalen van de Agnietenhof, aangekleed met lekkere hapjes en drankjes.

Geweldige live jazzmuziek komt onder meer van Bruut! Deze Amsterdamse jazzband maakt stevig dansbare en door enthousiaste kenners zelfs ‘vuil’ genoemde jazz. De jonge groep was al te zien op het North Sea Jazz Festival en Lowlands met hun ‘superjazz’, een cocktail van jazz, blues en rock ‘n’ roll, op maat gemaakt voor een bewegend publiek. Het Hammond-geluid is prominent en roept echo’s uit de jaren zestig op.

Ook Gare du Nord komt naar Tiel. De groovende 6-koppige formatie speelt oude en nieuwe favorieten zoals je ze nooit eerder hebt gehoord. Met uiteraard de nieuwe funky songs van het album Stronger! maar ook de vele classic hits als ‘Marvin & Miles’, ‘Beautiful Day’, ‘You’re My Medicine’ (met Marvin Gaye) en ‘Pablo’s Blues’.

Gastheren zijn de Gebroeders Grimm in hun fantastische zelfgemaakte kostuums. Er worden nog meer geweldige live acts toegevoegd aan de programmering van Jazzy Tiel.

Kaarten voor deze avond zijn verkrijgbaar via Schouwburg Agnietenhof

Plaats een reactie

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *