De Nacht van Jazzy Tiel 2018 op 3 november

Goed nieuws! Na een periode van stilte en beraad is besloten om de Nacht van Jazzy Tiel 2018 door te laten gaan. Op zaterdag 3 november met verschillende jazzy live acts op diverse podia in Schouwburg Agnietenhof.

Op deze 3e Nacht van Jazzy Tiel zijn we trots en blij dat we Nederlands bekendste saxofoniste Candy Dulfer op het Jazzy Tiel podium hebben staan. Deze ‘saxy’ Candy die op de ‘s werelds grootste festivals speelt, komt nu naar Jazzy Tiel met haar voltallige funky band. Candy Dulfer staat bekend om haar krachtige en energieke live concerten, dus als dat geen feestje wordt!?

In de reprise dit jaar BRUUT! nu met soulzanger Steffen Morrison, bekend van The Voice of Holland. Steffen Morrison met zijn veelkleurige, soms rauwe stemgeluid, brengt het oude soulgeluid weer tot leven brengen en geeft er een nieuwe, opwindende draai aan. De soulnummers van Steffen Morrison in BRUUT! stijl, geeft een vermakelijke combi.

Nu-Jazz band The Jazzinvaders olv Phil Martin vermengde jarenlang dansgrooves met de jazz van de Houdini’s, aanstekelijke dansbare fusie van hardbob jazz met broken beats en grooves. De laatste tijd hebben The Jazzinvaders zich laten inspireren door seventies disco jazzfunk, zoals in de jaren ’70 door artiesten als Roy Ayers en Earth Wind & Fire.

Een underground concert in de ‘kelder’ van 2-koppige band WILD Organ & Drums. Waar Sven Hammond gestopt is, gaat Wild Organ & Hammond in sneltreinvaart verder. Het is soul, het is funk en het wringt zich door de kieren en gaten van de gevestigde genres. Kortom, crossover in optima forma in een swingende jas gegoten.

Datum: 03.11.2017, 20:00 uur, deuren open om 19.30 uur

Locatie: Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof, Sint Agnietenstraat 2, Tiel. 0344-673500

Kaarten: Vriend: € 30,50, Regulier: € 32,50, CJP-korting: € 2,50

Kaarten hier verkrijgbaar

Plaats een reactie

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *