Over

Voorwoord

Dit jaar alweer de 11e editie van Jazzy Tiel. Een editie met een zwart randje wegens het eerder dit jaar plotseling overlijden van Pieter van den Burg, onze voorzitter en oprichter van Jazzy Tiel. De organisatie draagt deze editie dan ook op aan Pieter.

Vorig jaar hebben wij ons 10-jarig jubileum gevierd met de allereerste Nacht van Jazzy Tiel. Na deze succesvolle eerste editie, vindt dit jaar wederom de Nacht van Jazzy Tiel plaats in Schouwburg Agnietenhof met diverse optredens en gekke acts in verschillende zalen en foyers van Agnietenhof, aangekleed met lekkere hapjes en drankjes.

Trots zijn wij als organisatie dat Gare du Nord naar Jazzy Tiel komt en hun 15th anniversary wil vieren met ons allen. Ook Broken Brass Ensemble, BRUUT! en Sinas met trompettist Rob van de Wouw zijn van de partij. Na een paar jaar afwezigheid, zal uitsmijter de Belgische entertainer Boogie Boy de tent op zijn kop zetten en met zijn muzikale vrienden een eerbetoon aan onze voorzitter Pieter van den Burg komen brengen.

In samenwerking met de Tielse horeca, Schouwburg Agnietenhof en Zinder zijn er gedurende de hele maand november en zelfs enkele dagen al in oktober vele jazzy concerten in de binnenstad waar u van kunt genieten. Lees snel verder voor het hele programma.

Stichting Jazzy Tiel is de vele ondernemers en de vele sponsoren dank verschuldigd voor het mogelijk maken van dit unieke Tielse evenement. Dankzij het enthousiasme en de inzet van de vele (horeca) medewerkers, denkers, doeners, vrijwilligers, is het opnieuw gelukt een fantastisch programma te presenteren.

Simone de Boer, vervangend voorzitter Jazzy Tiel

Organisatie;

Simone de Boer (vervangend voorzitter, organisatie, programmering, publiciteit)
Monique Schoots (productie, organisatie)
Marco Blom (financiƫn)
Bart van den Elshout,Tenny Tahamata & Ingrid Zaaijer (programmering)