Over

Voorwoord

We mogen dit jaar de 12e editie van Jazzy Tiel aankondigen!

Vorig jaar was De nacht van Jazzy Tiel een daverend succes en na lang beraad hebben we besloten wederom De Nacht van Jazzy Tiel te organiseren. Dit jaar, op zaterdag 3 november, vindt de Nacht van Jazzy Tiel plaats in Schouwburg Agnietenhof met diverse optredens en acts in verschillende zalen en foyers van Agnietenhof, aangekleed met lekkere hapjes en drankjes.

Binnen nu en 2 weken zullen we de hoofdact van de Nacht van Jazzy Tiel bekend maken, nog heel even geduld dus….
Maar voordat het zover is, kunnen we nu al wat live acts aankondigen, zoals The Jazzinvaders, deze Nu-Jazz band heeft zich laten inspireren door seventies disco jazzfunk, maar ook het veelbelovende duo Wild Organ & Drums op hammond orgel en drums in de ‘kelder’ van Agnietenhof. Verder zal de programmering nog worden aangevuld om de avond nog completer te maken.

In samenwerking met de Tielse horeca, Schouwburg Agnietenhof en Zinder Podium zijn er gedurende de hele maand november en zelfs enkele dagen al in oktober vele jazzy concerten in de binnenstad, waar u van kunt genieten. Lees snel verder voor het hele programma.

Stichting Jazzy Tiel is de vele ondernemers en de vele sponsoren dank verschuldigd voor het mogelijk maken van dit unieke Tielse evenement. Dankzij het enthousiasme en de inzet van de vele (horeca) medewerkers, denkers, doeners, vrijwilligers, is het opnieuw gelukt een fantastisch programma te presenteren.

Simone de Boer, vervangend voorzitter Jazzy Tiel

Organisatie;
Simone de Boer (vervangend voorzitter, organisatie, programmering),
Monique Schoots (productie, organisatie)
Marco Blom (financiën),
Bart van den Elshout, Tenny Tahamata & Ingrid Zaaijer (programmering)