• Jazzy Room(s) – 5 november
  • Jazzy Room(s) – 5 november

Jazzy Room(s) – 5 november

Caya van Toorn
Ik ben Caya van Toorn. Ik ben 15 jaar, singer-songwriter en ik speel ook covers. Ik begeleid mezelf op de piano. Ik schrijf voornamelijk Nederlandstalige liedjes en heb er momenteel 10, hiervan zijn er 5 actueel. De andere 5 schreef ik toen ik klein was, want toen was ik al veel met muziek bezig. Ik ben momenteel met m’n elfde liedje bezig. Ik schrijf vrolijke pop nummers en ballads. Muzikanten die mij inspireren zijn Taylor Swift, Ed Sheeran, Eefje de Visser en Sara Bareilles. Ik heb zes jaar zangles en heb sinds twee jaar ook pianoles van Annelies Nooteboom. Toen ik in groep 8 zat heb ik meegedaan aan Idem Dito. Ik zit nu 2 jaar op het RSG Lingecollege en heb elk jaar meegedaan aan het Open Podium. Vorig jaar ben ik derde geworden en heb toen een workshop bij De Plantage gewonnen. Dit heeft mij geïnspireerd om vorig jaar mee te doen aan de singer-songwriter cursus van Leslie Oostveen en Jeffrey Zuhdy. Als afronding van deze cursus mocht ik met de andere cursisten optreden in De Hexagon, na een masterclass te hebben gehad van Jeroen Kant.

Lisette Lowe
Ze schrijft liedjes over ijsjes, kamperen, het leven en de dood en natuurlijk de liefde. Met haar eigenzinnige nummers, gevoelige teksten en bijzondere stem weet ze het publiek te raken. Lisette Lowe is een jonge, getalenteerde singer-songwriter met ambitie en een boodschap. Haar folk/popnummers brengt ze met gevoel en overgave en met haar zeventien jaar heeft ze een indrukwekkende en ontwikkelde stem. Daarnaast leert ze zichzelf instrumenten spelen als gitaar, piano en ukelele.

Lisette treedt op in huiskamers, bij poppodia en festivals, op straat en zelfs in het bos en in klaslokalen heeft ze haar muziek laten klinken. Ze was al te horen bij o.a. 3FM, phonq*, Woodstock aan de Waal, Muzikale Monumenten en Parel van de Betuwe. Ze voelt zich in haar eentje net zo op haar gemak op het podium als met volledige band.

Kaarten á € 2,- verkrijgbaar bij Centrum voor de Kunsten De Plantage
Ma-vrij 10.00-17.00 uur
Kleine Plantage 1a, 4001 RP Tiel,
tel. 0344 636060, fax 0344 630810

Datum: 05.11.2014, 19:30 uur Locatie: Het Huijs (Kerkstraat 32) Website: lisettelowe.com/
Facebook:
Twitter:
Jazzy Love: