JP Band

Mocht je na De Nacht van Jazzy Tiel nog geen genoeg hebben? Goed nieuws;

Stadscafé Hexagon organiseert een Jazzy Tiel Afterparty met de bluesband JP Band in de nacht van 2 op 3 november.

Al vanaf de eind jaren zeventig musiceert drummer Jan Pistorius met vele lokale en regionale Brabantse bluesmuzikanten en inmiddels heeft hij dus echt wel zijn sporen verdiend.

Op 14 oktober 1982 richtte hij de JP Band op. Tot nu toe heeft de band diverse wisselingen doorstaan en heeft Jan Pistorius zelfs een tijdje de basgitaar gehanteerd. In die meer dan 35 jaar dat de band bestaat, hebben ook een saxofonist en toetsenist deel van de band uitgemaakt. Met andere woorden muzikale ervaring ten overvloede.

Intussen is het 2019 en maken Jan Pistorius (drums), Jack Schouten (gitaar en zang) en Marco Ooninx (bas) de band bijna compleet. Want sinds kort is ook Ralph Schraven toegetreden tot de band. Volgens velen één van de beste rock- en blues gitaristen. Juist door zijn kennis en ervaring als country gitarist en dan met name door zijn bluegrass achtergrond, is er een bijzondere combinatie ontstaan.

Met veel energie en vooral veel lol staan ze op het Hexagon-podium tijdens de nachtelijke afterparty van Jazzy Tiel. Het optreden begint, na de grote avond van Jazzy Tiel op 2 november in de Agnietenhof, om 01.00 uur.

Natuurlijk is, zoals altijd, de toegang gratis in Hexagon.

Als je op de hoogte wilt blijven van de muzikale activiteiten van Stadscafé Hexagon, dan kijk je op hexagontiel.nl/agenda.

Datum: 03.11.2019, 01.00 uur Locatie: Stadscafé Hexagon, Korenbeursplein 1, Tiel. 0344-611474

Datum: 03.11.2019 Locatie: Stadscafé Hexagon
Facebook:
Twitter:
Jazzy Love: