Ladies Night

Het tweede concert uit de Jazzy Room(s) reeks staat in het teken van vrouwelijke singer-songwriters. Alle dames zijn afkomstig uit Tiel en hebben de afgelopen maanden in de spotlights gestaan. Zo heeft Caya van Toorn meegedaan aan de Parel van de Betuwe en werd Demi Knight geselecteerd voor het tv-programma de Beste Singer-Songwriter van Nederland. Robin S. Mae heeft de laatste tijd prachtige nieuwe nummers geschreven die ze vanavond ten gehore gaat brengen. Deze avond wil je niet missen!

Demi Knight

Demi Knight is een jonge singer/songwriter, geboren en getogen in Tiel. Gewapend met akoestische gitaar, country-sound en eerlijke teksten neemt ze het publiek mee naar haar eigen wereldje. Ze schrijft over eenvoudige vreugde en ontrouwe mannen, vermijd gevoelige onderwerpen niet. Opgegroeid met de invloeden van country muziek, heeft Demi haar eigen, unieke stijl binnen het singer/songwriter genre gevonden.

De afgelopen jaren stond Demi Knight onder andere in De Vorstin, op Appelpop, tot 3 keer toe Woodstock Aan De Waal en speelde ze meerdere keren live bij 3FM. Ook leverde ze een muzikale bijdrage aan Muzikale Monumenten 2013¬†en deed ze in het voorjaar van 2015 mee aan ‘De Beste Singer Songwriter van Nederland’. Ze is vastberaden om muziek te blijven schrijven, spelen en zingen, of het nu voor 10 of 1000 man is.

Kaarten verkrijgbaar (vanaf 26 oktober) via De Plantage

In samenwerking met de Plantage en de Twentietoe.

 

Datum: 19.11.2015, 19:30 uur - 22:00 uur Locatie: Het Huijs (Kerkstraat 32) Website: demiknightmusic.com/
Facebook:
Twitter:
Jazzy Love: