Wilfried de Jong en Michel van Egmond

Wilfried de Jong en Michel van Egmond gaan u bij Jazzy Tiel wegwijs maken in de Jazz. Zij zullen u in een gezellig en avondvullend college u de beginselen van de jazz bijbrengen op hun eigen, charismatische wijze. Na deze avond zal u anders naar jazz gaan luisteren!

Velen kennen Michel van Egmond als de schrijver van de boeken Kieft en Gijp. Wat weinigen weten, is dat hij een zeer diepgaande kennis van de jazz heeft. Wilfried de Jong behoeft eigenlijk geen introductie. Deze jazzkenner kan namelijk als geen ander op zo’n fraaie wijze zaken met zijn publiek delen.

Dit college is, net als Arty Tiel, een nieuwe stap in de verbreding en verdieping van het Jazzy Tiel programma. Wij zijn dan ook trots het eerste college te kunnen aanbieden met deze twee kenners. Schrijf u daarom in voor een bij voorbaat fantastische avond jazz-college!

U kunt u inschrijven via jazzytieldebeurs@gmail.com

 

INFORMATIE KAARTVERKOOP

De passe-partouts en losse kaarten zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij Café De Beurs (Korenbeursplein) of te bestellen via jazzytieldebeurs@gmail.com. Op de avonden zelf zijn de kaarten te verkrijgen bij de entree van De Beurs.

Indien u vragen heeft kunt u ook contact opnemen via 0344-764567

 

Datum: 10.11.2015, 20:00 uur - 23:00 uur Locatie: Bovenzaal van De Beurs
Facebook:
Twitter:
Jazzy Love: