Nacht van Jazzy Tiel – 5 november 2016

Zuco 103NACHT VAN JAZZY TIEL

Op zaterdag 5 november genieten van energieke en swingende jazz tijdens De Nacht van Jazzy Tiel

Een jubileumeditie: Jazzy Tiel organiseert voor de 10e keer een aantal Nederlandse topattracties in de Jazzwereld. Dit jaar voor het eerst in de vorm van een ‘Walking Concert’ in verschillende zalen van Schouwburg Agnietenhof.

Geweldige live jazzmuziek en diverse intermezzo’s van het Jazzorkest Licks & Brains met special guests; de energieke trombonist en vocalist van Defunkt, Mr Joseph Bowie en vocaliste Mrs. HIPS.

Met dampende Braziliaanse jazz wordt de avond afgesloten door de formatie Zuco 103 met Brasilectro, een combinatie van verschillende stijlen, vertolkt door de sensuele Braziliaanse zangeres Lilian Vieira.

Het trio van Frank Montis op hammond, Anton Goudsmit op zijn scheurende Gretchgitaar en Cyril Directie op drums maakt de avond compleet.

Een verrassende act die we mogen aankondigen is de Friese fadozangeres Nynke Laverman. Ze treedt op met haar muzikale vertelling Wachter, over de kunst van het wachten. Een combinatie van nieuwe songs, een lang gedicht en een sprookje. Ze wordt bijgestaan door Sytze Pruiksma (piano, slagwerk en elektronica) en celliste Geneviève Verhage.

De sfeervolle aankleding en het lekkere eten en drinken maken van deze eerste Nacht van Jazzy Tiel eentje om niet snel te vergeten.

Kaarten verkrijgbaar vanaf 24 mei as bij Schouwburg en Filmtheater Agnietenhof.

Plaats een reactie

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *