DE NACHT VAN JAZZY TIEL MET O.A. BRUUT!, GARE DU NORD, Broken Brass Ensemble

gare du nord

Na een succesvolle eerste editie vindt dit seizoen opnieuw De Nacht van Jazzy Tiel plaats. Op zaterdag 4 november zijn er diverse optredens en live acts in verschillende zalen van de Agnietenhof, aangekleed met lekkere hapjes en drankjes.

Geweldige live jazzmuziek komt onder meer van Bruut! Deze Amsterdamse jazzband maakt stevig dansbare en door enthousiaste kenners zelfs ‘vuil’ genoemde jazz. De jonge groep was al te zien op het North Sea Jazz Festival en Lowlands met hun ‘superjazz’, een cocktail van jazz, blues en rock ‘n’ roll, op maat gemaakt voor een bewegend publiek. Het Hammond-geluid is prominent en roept echo’s uit de jaren zestig op.

Gare du Nord komt naar Tiel! De groovende 6-koppige formatie speelt oude en nieuwe favorieten zoals je ze nooit eerder hebt gehoord. Met uiteraard de nieuwe funky songs van het album Stronger! maar ook de vele classic hits als ‘Marvin & Miles’, ‘Beautiful Day’, ‘You’re My Medicine’ (van Marvin Gaye) en ‘Pablo’s Blues’.

Een aanstekelijke mix van New Orleans brass met funk, hiphop- en balkan invloeden van het Broken Brass Ensemble. Altijd een feestje met deze 8-koppige moderne brass band.

Het trio Sinas brengt samen trompettist Rob van de Wouw jazz maar dan anders. Opzwepende en vrolijke sound met vleugje dance en van de Balkan via Latijns Amerika naar Azië.

Na een paar jaar van afwezigheid zal Belgische bekendste entertainer Boogie Boy samen met muzikale vrienden de Nacht van Jazzy Tiel swingend afsluiten.

Gastheren zijn de Gebroeders Grimm in hun fantastische zelfgemaakte kostuums.

Datum: 04.11.2017, 20:00 uur, deuren open om 19.30 uur
Locatie: Schouwburg De Agnietenhof, Sint Agnietenstraat 2, Tiel. 0344-673500
Kaarten: Vriend: € 30,50, Regulier: € 32,50, CJP-korting: € 2,50

Kaarten voor deze avond zijn verkrijgbaar via Schouwburg Agnietenhof

Plaats een reactie

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *