• BliqFoer

BliqFoer

Bliqfoer geeft energie!

BliqFoer is een kwartet met een eigenwijze en eigentijdse kijk op muziek. Ze spelen een aantrekkelijke mix van jazz, pop en r&b verpakt in jazzy grooves. De muziek van BliqFoer is levendig, oprecht en enthousiast, met een hoge mate van eigenheid. Vier muzikanten die vinden dat een band moet spelen alsof je een goed gesprek met elkaar hebt, waarbij je reageert op elkaars ideeën en visie. Pieter Danz (slagwerk), Erwin Huigen (bas), Jan de Kroon (toetsen) en Frans van Oostrom (gitaar) gaan dan ook tot het uiterste van hun kunnen om van een optreden van BliqFoer een unieke ervaring te maken.

Voor Jazzy Tiel op zondagmiddag 9 november 2014 bij ‘De Beurs’ in Tiel heeft BliqFoer twee gasten uitgenodigd, waaronder zangeres Yvonne Verkaik. Haar interpretatie van jazzstandards en de eigentijdse jazz van BliqFoer passen perfect bij elkaar.

De andere gast is Armand van Wijck, een jazz harmonica speler. Hij bespeelt dan ook de chromatische harmonica. Zijn manier van spelen is bijzonder licht en swingend, zijn toon warm en gevoelig. Kortom een verrassende aanvulling op de levendige jazz van BliqFoer.

BliqFoer: Pieter Danz (slagwerk), Erwin Huigen (bas), Jan de Kroon (toetsen) en Frans van Oostrom (gitaar)

Datum: 09.11.2014, 15:00 uur Locatie: Café De Beurs Website: justfwench.wordpress.com/music/bliqfoer/
Facebook:
Twitter:
Jazzy Love: