Roaring Railroad Orchestra

Het Roaring Railroad Orchestra ontstond in 1993 uit een groep enthousiaste muzikanten binnen de toenmalige Nederlandse Spoorwegen.
Het Orkest legt zich toe op het spelen van oude jazz, het repertoire dat in de twintiger jaren ten gehore gebracht werd op de podia van grote hotels in Amerika en Europa. Met composities van o.m. Cole Porter, Duke Ellington, George Gershwin en Jack Bulterman brengt het orkest de sfeer van de “Roaring Twenties” weer tot leven. De tijd dat de foxtrot en de charleston ontstonden. Muziek van het bekende Nederlandse Jazzorkest The Ramblers zoals Loesje.

Wie is Loesje? Wie is toch dat snoesje? Loesje is het meisje van de drummer van de band. Daar gaat Loesje. Met dat leuke bloesje. Loesje vindt de drummer toch zo’n echte leuke vent. Hoor, daar speelt ‘ie net een break. Zij voelt in haar hart een steek. Wie is Loesje? Wie is toch dat snoesje? Loesje is het snoesje van de drummer van de band. Als Loesje lang naar Keessie kijkt dan denkt ‘ie slechts aan haar. Hij speelt dan werkelijk onvermoeid zijn hele repertoir. En zij kijkt dan naar hem, geniet van z’n muziek. En ’s avonds zegt ze “lieve Kees, wat speel jij magnifiek”.

Vrij entree en stijldansen!

Datum: 27.10.2013, 15:00 uur - 17:00 uur Locatie: Bellevue Website: www.roaring.nl/
Facebook:
Twitter:
Jazzy Love: