Trijntje Oosterhuis & The Clayton Hamilton Jazz Orchestra

In het kader van JazzyTiel en de openingsweek van de vernieuwde Schouwburg en Filmtheater Agnietenhof in de grote concertzaal niemand minder dan Trijntje Oosterhuis in concert met het wereldberoemde Amerikaanse orkest The Clayton Hamilton Jazz Orchestra. Dit Jazzorchestra heeft met tal van beroemdheden opgetreden en over de hele wereld getourd. Laatst nog met de bekende Franse chansonnier Charles Aznavour. Het orkest is maar vijf dagen in Nederland, speciaal voor vier optredens met Trijntje Oosterhuis, waaronder deze eerste in Tiel.

Trijntje Oosterhuis werkte samen met The Clayton Hamilton Jazz Orchestra aan haar album Sundays In New York, dat in 2010 verscheen. Het jaar daarna bracht de zangeres onder begeleiding van het orkest een aantal nummers van het album live ten gehore op het North Sea Jazz festival. Deze unieke samenwerking krijgt nu een vervolg tijdens dit concert.

Het optreden staat grotendeels in het teken van het album en daarnaast zal The Clayton Hamilton Jazz Orchestra ook een aantal eigen stukken spelen.

Deze avond wordt mogelijk gemaakt door hoofdsponsor EB Personeelsdiensten.

Kaarten via: Agnietenhof

Datum: 08.11.2014, 20:00 uur Locatie: Agnietenhof Website: www.trijntje.nl/
Facebook:
Twitter:
Jazzy Love: