Wouter Hamel

Jazzy Tiel heeft dit jaar de Nederlandse artiest Wouter Hamel weten te strikken voor een jazzy theaterconcert in Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof. Wouter Hamel is geen onbekende in de jazzwereld en stond eerder al o.a. op het North Sea Jazz festival, IJazz en op diverse toonaangevende jazzfestivals in het buitenland. Vooral in Japan wordt hij vereerd als een superster.

Pakkende, jazzy swingpop
De afgelopen jaren is Wouter Hamel uitgegroeid tot een artiest van internationale allure. De met platina bekroonde albums Hamel en Nobody’s Tune en zijn platendeal bij het befaamde Decca brachten de singer-songwriter en zijn vijfkoppige band op vele podia in Europa en Azië.
In 2011 is Hamels geheel zelf geproduceerde derde album Lohengrin met succes ontvangen. In dit unieke optreden speelt hij met zijn band dit nieuwe werk, maar natuurlijk ook de hits. Een uniek theaterconcert dat je niet mag missen!

“Zijn heldere geluid, perfecte timing en prachtige eigen sound zorgen ervoor dat we zijn stembanden een kroonjuweel mogen noemen.” (De Telegraaf)

Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof Medelzaal
Kaarten: 1e rang € 22,- 2e rang € 19,50 | Verkrijgbaar via Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof | Tel. 0344-673500 | E-mail: kassa@agnietenhof.nl

Datum: 03.11.2012, 20:00 uur Locatie: Agnietenhof Website: www.wouterhamel.nl
Facebook:
Twitter:
Jazzy Love: